Senaste veckan!

Det har varit en jobbig vecka på många sätt! Det är väl tur att man har semester iallafall! Vi har jobbat på med lite småprojekt här hemma och kommit en liten bit framåt. Vi är snart klara med balkongen! I övrigt har jag målat och gjort en header till min nya blogg! Min fina man håller som bäst på att ordna allt på bloggen så att det ska se bra ut! Tack och lov för hans tålamod. Jag har lagat mat också, nu senast curryköttfärs med kokos, banan, russin och ris, mumsigt!

20120713-164204.jpg

Well, last week we completed the work on our balcony and finshed the work on the fasad over the windows. I painted my new header with watercolors, i feel like a child again 🙂 I have also cooked ground beef with curry, to that we had rice, raisins and bananas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s