Det är som det är!

Igår körde jag bil hit och dit och hem igen med migrän, jag bakade chokladmuffins, tuppekaka och rulltårta med migrän men när jag skulle måla klart våra fönster ja då tog det stopp, huvudet och vädret sa ifrån! Man kan väl säga att det har funnits bättre dagar. Idag blir en bra dag för det har jag bestämt så det så….

Som ni ser radar projekt upp sig som jag skulle behöva ta tag i! Måla både fönster, dörrar och möbler! Rensa i läsrummet och sortera in papper i pärmar och ställa in allt fint i vårt nya skåp! Min man har börjat lite i köket så där finns det lister att måla! Älskar bigaråer nästan lika mycket som jordgubbar men gillade inte smaken av dajm på bullar… Kanske lika bra det 🙂

20120718-080456.jpg

20120718-080507.jpg

Today i have a migraine 😦 I have so much to to at home but my head will not cooperate at all. It feels a bit hopeless right now… well it is what it is. Tomorrow is brand new day and i´ve just decided that tomorrow will be a good day!

By the way i didn´t like the new buns with daim in at all and there is nothing like cherries to sheer you up on a bad day…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s