Gå bort present!

Några dagar kvar på semestern, solen skiner äntligen ute och jag sitter här i arla morgonstund och surfar runt lite. Hittade dessa fina små påsar med text på hos bloggen The Pretty Blog.  Vilken kul idé att ta med som ”gå bort present” Påsen kan man ju fylla med egengjort godis eller liknande. Det kan väl inte vara för svårt att köpa egna påsar och lägga dom i skrivaren. Det måste definitivt testas vid tillfälle. Gillar du texten på påsarna hittar du den HÄR för fri nerladdning.

The perfect little bag that you can do yourself in your printer and use for candy or other sweets. You can use them at a party or take one with you when you want to give someone a DIY gift. I found the tip and free text for download here.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s