Måste göra snart…

Ni som har hängt med från början vet att jag älsskaaaar min iPhone och att jag förutom att köpa coola fotoappar gillar att byta skal. Hittade en jättekul idé på en blogg som heter Pastill.nu. Har funderingar på att skaffa mig en genomskinligt skal och att sedan måla min egen bakgrund. Vi får se hur det går?! Hur som helst så lägger jag idéen på minnet och återkommer med eventuellt resultat vart efter!

Det är ju egentligen bara fantasin som sätter gränser, fint omslagspapper, egna foton eller egna illustrationer… det bästa är att man kan byta ofta 🙂

This is an idea (from Pastill.nu) that i must try soon. With an transparent case to iPhone you can pick and choose yor own cover. I´m going to get me a cover like this and then draw my own cover. I´ll be back with the results!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s