Willkommen, bienvenue, welcome!

Välkomna till min ”nygamla” blogg där mycket är sig likt men där det tex. inte finns någon reklam och där bilderna är lite större . Jag har själv designat min header och målat mallen till min nya bakgrund med akvarellfärger.  Jag hoppas att ni vill fortsätta att följa med på min bloggresa. Jag kommer att försöka översätta delar av mina inlägg till engelska, vilket är en utmaning eftersom jag är rejält ringrostig på engelska. Som ni ser har jag gjort ett antal inlägg redan och det här blir något av en nystart eftersom jag tyvärr inte kan få över mitt gamla arkiv utan att betala för det (som det ser ut idag). Det är en av många anledningar till att jag byter bloggverktyg, jag vill ha lite mer smidighet än vad blogg.se kan erbjuda. Ni hittar min gamla blogg bland länkar om ni vill titta på hur det såg ut förut.

Willkommen, bienvenue, welcome!
Fremde, etranger, stranger.
Gluklich zu sehen, je suis enchante,
Happy to see you, bleibe, reste, stay.

Meine Damen und Herren, Mesdames et Messieurs,
Ladies and Gentlemen! Guten Abend, Bon soir,
We geht’s? Comment ca va? Do you feel good?
I bet you do!
Ich bin euer Confrecier; je suis votre compere…
I am your host!

Willkommen, bienvenue, welcome
Im Meonlajn, au Meonlajn, to Meonlajn!

2 thoughts on “Willkommen, bienvenue, welcome!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s