Retrovision med modern touch och vintagedrömmar!

Äntligen börjar jag se en bild i huvudet av hur jag vill att vårt hem ska se ut. Jag har ett mål att jobba mot! Mitt huvud är helt proppfullt av idéer som vill ut och det känns som om huvudet ska explodera! Just nu drömmer jag om fina fågeltapeter till hallen. Högt upp på önskelistan står en vacker glasskål på fot som jag vill ha på köksbordet. En silverkandelaber har jag drömt om väldigt länge men har ännu inte hittat någon. Jag vill ha en vacker gammal golvlampa med två eller tre riktigt fina gammaldags skärmar till vårt framtida vardagsrum. Jag letar vidare efter fler virkade dukar och gamla fotoramar till olika projekt som jag har på G. Skulle även vilja ha ytterligare ett par pinnstolar till köket. Jag har redan två som jag kanske får måla för min man om jag har tur. Verkar det rörigt, vänta bara så ska ni få se vad jag menar! Av alla dessa detaljer kommer en helhet att växa fram och jag inte komma igång snabbt nog känns det som…


Suddenly after av very long time of searching for ideas i can finally see how i want our home to look. I feel very impatient and i want to get started. Things on my mind lately has been wallpapers with birds on to the hallway, a glass bowl on foot to our kitchentable, a candelabrum in silver, painted wooden chairs to our kitchen and old beautiful lamps to our future living room. I want to extend my collection of old photoframes and crocheted fabrics. I have different projects in my mind that i want to complete with those. Does it seem messy, just you wait and see, from all of these details there will be a whole.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s