Konstdrömmar samt inre och yttre renoveringsbehov!

Jag har inte ritat porträtt eller så mycket annat för den delen sedan jag var typ 15 år. Har plötsligt fått för mig att ta upp mitt intresse igen efter ”många” år. Jag började med att försöka rita ett porträtt av min dotter. Resultatet blev en skugga av originalet men det var så himla kul! Har även införskaffat mig ett genomskinligt iPhoneskal och ska nu fundera ut en bra bakgrund, som jag ska måla själv. Nu kommer det den en bekännelse med lite ”tantvarning”, men vad sjutton den bjuder jag på! Jag har börjat att lösa korsord så smått. Det är verkligen bra avkoppling och bra hjärngympa, skratta om ni vill men det är faktiskt riktigt kul!

Lite annat som är nytt är att vi efter (host host) flera år äntligen har satt upp våra tavlor i sovrummet. Vi har även köpt nya påslakan och så har jag bytt gardiner. För er som inte vet så bor vi i ett hus med stora renoveringsbehov och sovrummet är tyvärr inte riktigt klart ännu. Det börjar att se riktigt bra ut faktiskt och vi börjar att närma oss, det som saknas är lister och en fungerande garderob. När vi blir klara ska ni få se före- och efterbilder.

Planerna för dagen är frukost, tvätta lite kläder inför morgondagen, laga mat som även räcker till lunchlådor, försöka ta en liten promenad runt kvarteret och sedan vila sig i form inför veckans prövningar!

Lately i´ve been drawing a lot. I haven´t done that since i was like 15. I tried to draw a portrait of my daughter and even if it isn´t perfect it was fun to draw and i will keep on practicing. I have finally bought that transparent iPhone case i´ve been talking about and soon i´m going to draw my own cover. We live in a house which needs extensive renovation. We are almost finished with our bedroom and the other day we hung our paintings on the walls. Now i only need a wardrobe before i´m really happy with that room. Someday i will show before and after pictures. Tomorrow i will go back to work after almost five weeks so today i´m going to cook, do the laundry, take a slow walk in the neighborhood and solve my new crossword. I´m looking forward to slow but relaxing day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s