Tack och lov för PS3!

När vår gamla dvd-spelare tackade för sig höll jag på att få en hjärtinfarkt! Jag som är beroende av att titta på film. Det tog en liten stund med diverse olika funderingar på lösningar innan min man kom på att vi har ett playstation3 hemma som kan funka som en dvd-spelare så länge. Ja vad gör man, nöden har ingen lag så det är bara att svälja sin tekniknojja och börja lära sig hantera apparaten. Jag kan nu få igång den och sätta på paus, play etc dock har jag inte funderat ut hur fanken man spolar än men det ska nog gå det med. Trodde väl aldrig att jag som hatar att spela datorspel skulle sitta med en kontroll till PS3 i handen och faktiskt använda den….ha ha man ska aldrig säga aldrig!

Här ser ni några av mina favoritfilmer. Jag bara älskar action som tex Bournefilmerna, Matrix, Batman etc. Jag gillar även engelska kostymfilmer som tex Jane Eyre och Röda Nejlikan för att inte tala om alla Jane Austen filmer som finns. Musikalfilmer och en del romatiska filmer (gärna klassiker) är inte helt fel heller. Jag tittar däremot sällan eller faktiskt aldrig på skräck- och spökfilmer, Det kan nog vara det värsta jag vet eftersom jag är lite mörkrädd. Om jag tittar på sådana filmer så kan jag inte sova efteråt.

When our old dvd-player died i was feeling a bit desperate. Fortunately we had a PS3 at home and i´m now trying to learn how to use it. I do not play on machines like this very often but sometimes you have no choice. I love to watch movies so PS3 here we come. Here you can see some of my favourite films. Well what can i say, i love action but i also love English costume films. That´s just how i am!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s