Regnet det bara öser ner!

Fy för den … vad det regnar ute! Då känns det rätt okej att vara tillbaka på jobbet. Skönt att få fart på rutinerna igen. Min satsning mot bättre hälsa fortsätter och igår hann jag med en ”20 meters” promenad innan himlen öppnade sig och vräkte ner allt regn som den kunde uppbåda. Bara att rusa hem igen men som sagt det är tanken som räknas och nu har iallfall startskottet gått!

Jag har klippt av mig mer än en decimeter av mitt hår och här ser ni resultatet. Känns lite tomt men jag vänjer mig så sakta! I övrigt den här veckan så har jag strukit klänningar till min dotter, hon åker till Paris på fredag den lyckosten!

Vi småpysslar även med vår renovering hemma och just nu håller vi på med listerna och passbitarna i köket!

OMG i did it! I cut of most of my hair and even if it feels empty i´m slowly getting used to it. We are back at work this week but are continuing our kitchenrenovation in the evenings.

2 thoughts on “Regnet det bara öser ner!

  1. Va fin du blev i håret! De är inte lätt att få till promenader när regnet aldrig verkar sluta. Jag var faktiskt ute och gick/sprang igår medan sonen cyklade. Så en liten sväng fick jag mellan regnskurarna. Kram

    • Tack, jag börjar vänja mig så smått vid kortare hår! Har lite svårt att ta mig ut på prom oavsett vädret! Har alltid bott i storstad men bor nu på en lliten ort! Känner mig konstigt nog tryggare bland gator och torg än ute på landsbygden när jag ska promenera! Hur sjukt är inte det haha! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s