Äntligen loppis!

Hela sommaren har jag längtat efter att gå på loppisar och jag skulle gärna ha gett mig ut på en liten sommarturné! Nu blev det tyvärr inte så pga. sjukdom och annat. I helgen när vi var och handlade lite inför kaklingen så lyckades jag lura med mig mannen till ”hjärta till hjärta”. Jag hittade några små fynd som jag verkligen är supernöjd med.

Vaserna är i grönrandig keramik och passar utmärkt i vårt nya kök, blomkrukan med plats för två små gröna växter likaså, Ryggsäcksväskan är i mörklila lack och blir finfin till hösten då lila en av de stora färgerna, Ram, grytlappar och knappar är till samlingen inför olika projekt jag har på G. Halsbandet fick följa med av bara farten eftersom jag tänkte att det blir en fin accessoar till någon grön eller lila tröja i höst. Förklädet tänkte jag ha i trädgården när jag rensar ogräs, planterar mm. Jag hade tänkt att sy något liknande själv men för 15,- var det som hittat och sparade en massa tid till andra syprojekt.

I´ve been longing to do some fleamarket and secondhandshopping all summer. Unfortunately i haven´t been able to go but this weekend i finally had the opportunity to do some shopping. Here you can see what i bought.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s