Poffpunka och nya loppisfynd!

Igår när jag skulle ta bilen hem fick jag poffpunka mitt i rusningstrafik. Jag körde på något riktigt vasst som bokstavligt talat skar sönder däcket. Jag fick åka åt sidan och panikringa efter min man. Han kom och bytte till reservdäcket. Man kan väl säga att han är lugnet och jag stormen i dom här lägena men slutet gott allting gott. Idag har vi fått nya däck på bilen vilket är tur eftersom jag ska hämta hem min dotter ikväll.

Jag har ett enormt behov av att loppisfynda just nu och få utlopp för min kreativitet. Sprang iväg en sväng på lunchen (innan allt kaos) igår och gjorde några små fynd bland annat ett par fågelblomkrukor. Dom är bara så himla coola!

After work yesterday when i took the car to go home i got a flat tyre during rushhour, not so funny! I desperatly called my husband that came to my rescue ❤ Before all of this chaos i went on some secondhandshopping during my lunchbreak and among other things i  purchased two flower pots in the shape of birds, they are just so cool!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s