My book is here!

När jag kom hem igår efter en liten loppisrunda så väntade den här härliga boken på mig. Den är sprängfylld med bra tips och inspiration. Jag kände livsandarna återkomma och det blev sen kvällsläsning eftersom den var svår att lägga ifrån sig. Idag är jag lite trött men väldigt nöjd med boken och mina loppisfynd igår, men mer om det en annan gång! Nu kör vi igång den här fredagen som blir startskottet för en fullsmockad helg!

My new book is here and i just love it! Read more about it here

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s