Early morning and i´m really busy!

Har man lovat så har man… jag gick upp två timmar före alla andra bara för att baka en tuppkaka och slå in paket till fina Fia med papper från Lagerhaus och lite fantasi. De ska vi ta med oss på kalas lite senare. Jag har helt enkelt inte hunnit tidigare i veckan och igårkväll var jag på uteteater i Kisa. Föreställningen var så himla bra så då gjorde det inget att den var tre och en halv timma lång med paus och att vi skulle hämta min dotter i en annan stad och inte var hemma förrän närmare kl 01.00 på natten. Nu ska jag fixa frukost och väcka de andra! (Om någon vill ha receptet, hör av er)

Today i woke up really early! I baked a cake and wrapped some presents. My niece is turning 7 years old and we are going to celebrate her birthday later today. (If you want the recipe just let me know)

One thought on “Early morning and i´m really busy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s