The naked truth!

Ja vad ska jag säga mer än att ”livet kom emellan”. Sommaren försvann iväg på regn, sjukdom och allmänt kaos. Ogräs var väl det minsta man tänkte på i somras men nu i helgen var det dags för en liten uppsnyggning (på framsidan iallafall).  Det tog flera timmar bara att fixa till uppfarten till huset. Åkte även iväg och införskaffade lite nya höstväxter. Lyktorna hade jag sedan tidigare men de bara stått i ett hörn och samlat damm fram tills nu!  Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med mig själv och känner att” fixa och ordna” lusten börjar komma tillbaka.

This summer unfortunately was filled with rain and sickness! There was no energy left to clean up in our garden. There was and still is a lot of weed! But this weekend i started some serious cleaning up in front of our house. I also did some decorating with autumnflowers.

2 thoughts on “The naked truth!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s