Early morning!

Har precis vaknat för dagen! Ligger i mörkret och lyssnar på hur vinden ilar utanför. Har ingen större lust att gå upp men ”what to do” bara att svinga benen över kanten… Om typ två minuter eller så! Igår la vi silikon i halva köket eller lite mer innan tuben tog slut, hrmf! Får åka och köpa en till. Jag lagade en variant på pasta carbonara till lunchlådor imorgon, mums. Igår morse invigde vi vår nya våg eftersom den gamla hade gått sönder. Resultatet av det, bara att inse vad som behöver göras…

Early morning and i’m about to start this day! Would rather stay in bed a while longer! Yesterday we continued our kitchenrenovation and i made a version of pasta carbonara. We have just bought a new scale and it’s time to realize the truth and do something about it…

20120905-054130.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s