Officeoutfit yesterday!

Igår såg jag ut såhär på jobbet! Min nya gröna tröja från Lindex, svarta kostymbyxor från Kappahl (förra året), svarta skor med slejf ecco, handgjorda keramik örhängen svarta och gröna (Stockholm gamla stan köpta för flera år sedan) samt mitt Thomas Sabo armband. Kände mig verkligen kontorig vilket jag inte gjort på länge. Det har mest varit slitna jeans, tygskor och någon oformlig tröja mest hela våren och sommaren. Min nya höstgarderob är påbörjad!

Officeoutfit yesterday with my new green knit from Lindex! I just love the color! My new autumn wardrobe is on it’s way…

20120907-055137.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s