Monday diary!

Efter en stressig dag på jobbet igår var det bara att ila hem och börja baka. Min dotter har klassfika idag men har legat sjuk ett par dagar och har inte orkat baka själv. Sagt och gjort en hel hög med chokladmuffins fick det bli med glasyr och strössel. Jag petade i lite after eight i smeten för att de skulle bli extra goda. När det var klart var det bara att fara in till stan för leverans. Väl hemma kopplade jag av med att titta på tv en stund bla. ”Vem tror du att du är” med Kalle Moraeus och Project Accessory. Kvällen avslutades med att jag läste mina nya mode- och inredningstidningar som jag har köpt innan jag kröp ner i sängen och slocknade!

Köpte förresten ett nytt tuggummi igår som smakade väldigt fruktigt och som faktiskt höll smaken ganska länge. Något för er som gillar fruktiga tuggummin!

After a busy day at work i hurried home and baked chocolate muffins to my daughters class. I drove into town to deliver them and then back again. When i came home i watched some TV, Project Accessory among other programs and then i read my new fashion and decorating magazines before i went to bed.

By the way i also bought a new chewing gum yesterday and it tastes really fruity. If you like that this is the gum for you!

20120911-055548.jpg

2 thoughts on “Monday diary!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s