Torsdagsoutfit / Strike a pose!

I torsdags hade jag en av mina nya tröjor på mig! Till den grå jeanskjol och den lila lack väskan som jag köpte för 30,- på loppis. Man tänker ju att man är tämligen ensam om den just nu. Det visade sig dock att en kollega på en annan enhet har en likadan, haha! De gråa pärlörhängena fick jag av min fina man för rätt länge sedan. De kommer från Zylber på nätet.

Thursday outfit! New knit from Lindex and a purple bag that i bought secondhand for about 30 swedish crones. When you buy something secondhand you think you are alone to have it right now. Well a coworker also have one, haha! The earrings my husband bought to me some time ago on the e-shop Zylber.

20120914-222242.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s