Funderingar på ny soffa / Looking for a new sofa

Imorse gick jag upp kl 03.00 för att skjutsa dottern till tävlingsbuss, åkte sedan raskt hem och sov ett par timmar till, puh! Lite (mycket, gäsp) senare åkte min man och jag iväg för att spana på ny soffa. Vi hittade faktiskt två som vi kan enas om och vi funderar starkt på den ena. Jag har nu bilden helt klar vad gäller stilen i vardagsrummet och i köket. Nu gäller det bara att få med mannen på det tåget också. Vi var på flera stora möbelvaruhus och förutom soffor tittade vi på kökbord, stolar, vitrinskåp och inredningspryttlar (som min man säger). De hade en massa fina kuddar som jag blev sugen på att köpa, men priserna är ju astronomiska och då blir jag snål och tänker att jag kan sy något liknande själv…. Blev också väldigt inspirerad av ordspråkstavlor och en jättecool tavla med utskuret motiv. Då blir det tapeten/mönstret bakom som visar färgerna. Hur coola som helst!

Today my husband and i went looking for a new sofa among other things. We actually found one or two we could agree on, jippi! I think the style for our living room slowly is falling into place. We have agreed on a mixture of old (retro furniture) mixed with new and stylish. You´ll see later on!

Tavla ordspråk från MIO, tavla med utskuret motiv och soffa med delvis blommigt tyg från EM möbler, soffa med rutig rygg från Sköna Möbler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s