Missoni / Lindex

Jag har väl aldrig varit någon större fan av Missoni mönster. Visst någon enstaka handduk eller kudde skulle jag väl kunna skaffa mig men det har aldrig varit prioriterat. Nu har Missoni och Lindex släppt de produkter de samarbetat om. Tja sådär är väl min första reaktion! Okej kanske en tröja eller nåt men det är inget jag kommer att springa ner folk i butiken för att få tag i. Däremot är jag intresserad av deras accessoarer bland annat det här halsbandet för 249 kr. Det tycker jag är riktigt läckert. Skulle dock vilja se det i verkligheten innan jag bestämmer mig för om jag ska köpa ett eller inte. Finns liknande armband också. Det får kanske bli en tur till Lindex på lunchen eller så. Förmodligen är det mesta slut redan då men vem vet, det kan vara värt ett försök!

Today Missoni and Lindex are launching their cooperation. I´m not a huge fan of Missoni patterns but this necklace looks fab i think. I just want to see it in IRL before i make a purchase. We´ll see…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s