Veckans accessoarer / My accessories this week

Veckan accessoarer förutom mina pilgrimsörhängen med blå sten är ett par örhängen med pauasnäcka, som jag fick av mina föräldrar när jag var yngre. Mitt fina armband från Banana Republic fick jag av bästa Marie när hon kom hem från New York. Är så himla glad för det! Banana Republic har mycket fint som ni kan se om ni klickar er vidare här!

My accessories this week has been a pair of earrings made of silver and pauashell. My parents gave them to me when i was younger. My new bracelet is from Banana Republic and my friend Marie bought it to me when she was in New York a while ago. I really like Banana Republic and i think they have a lot of nice stuff.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s