Marilyn forever!

När jag var yngre hade jag en ”idolcrush” på Marilyn Monroe. Jag sparade på bilder, såg alla filmer jag kom över och köpte böcker om henne. Det är något med henne som gör att jag alltid fastnar. Det finns en känslig själ bakom kurvor, platinablont hår och skönhet. Jag läste att hon någon gång gick nerför en gata i en stad med en massa människor som inte kände igen henne. Hon sa till sin vännina ”wanna see me be her” och sedan var det som om hon ändrade stil något och plötsligt kände alla igen henne. Det var nog när jag läste det som jag insåg att ”Marilyn” var en skapad figur och att Norma var väldigt medveten om vad hon gjorde och när hon gjorde det. Det där stannade hos mig och efter det så fastnade hon i mitt hjärta. Tänk om hon visste att hon skulle räknas till en av våra tidlösa skönheter och att hon är populär än idag. Hade hon varit lyckligare i sitt liv då? Kanske inte men det hindrar inte oss från att fortfarande lockas av hennes skönhet och hennes känslighet i just den kombinationen.

Senast i raden att föra hennes namn vidare är Makeupmärket Mac som har släppt en ny kollektion inspirerade av Marilyn Monroe. Mac lanserar en kollektion som innehåller en hel rad produkter som är förknippade med Marilyn Monroe. Rött läppstift, svart eyeliner, puder av olika slag och svart mascara. Priserna ligger mellan 135 – 265 kronor och hennes bild syns förstås på alla förpackningar. Funderar på om jag ska skaffa en mascara bara för att den är inspirerad av Marilyn… vi får väl se!

The makeup brand Mac Cosmetics is launching a new series of makeup inspired by Marilyn Monroe. She is timeless and will never be out of fashion. I will definitely try their mascara or maybe their powder out just because i love Marilyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s