Kläddrömmar just nu / Dream outfits right now

Har legat däckad större delen av veckan i någon form av virus med huvudvärk, ont i varenda muskel och magont. Nu börjar det känns det lite bättre men kraften och energin är fortfarande totalt bortblåsta. Vad gör man när man ligger och stirrar i taket? Jag har funderat på både det ena och det andra och mellan varven drömt mig bort bland fina kläder som jag vill ha. Här har ni min senaste önskelista. Jag älskar vinrött och fastnar gärna för kläder med det temat i höst. Leopardmönstrat är ju inne i höst men jag har personligen svårt för gult och brunt, jag har därför fastnat för ormskinnsmönstrat istället. Kängorna finns på ”vill ha listan” och behövs verkligen NU medans klackarna mer är en önskedröm! Tänk om jag kunde gå i klackar, det är så läckert. Just nu är jag inne i en nagelbitarperiod men när jag kommer ur den då ska jag investera i ett riktigt fint vinrött nagellack från Essie. Jag älskar strass och skärpet är bara så snyggt för att inte tala om ringen, min stil så det skriker om det. Ni hittar alla kläder och accessoarer HÄR förutom nagellacket som ni hittar HÄR och skärpet som ni hittar HÄR.

Been home and sick for a week. Totally boring! Been dreaming about nice clothes. You find most of the clothes HERE, The nailpolish HERE and the belt HERE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s