Renoveringsuppdatering / Update on our renovation

De senaste veckorna har vår renovering stått still. Det har inte funnits någon kraft att ta tag i någonting mer än jobbet. Det enda vi har gjort är att röja ur halva garaget så att vi kan få in bilen nu när vi närmar oss den kalla årstiden. Vårt garage har varit snickeriverkstad större delen av sommaren så mycket sågspån blir det! Vi hade släpan hela förra helgen och passade även på att köpa hem lister till köket. Nu ska de bara sågas till, målas och sättas upp också så är köket klart. Vi får se när det blir av!

Our renovation of the house is standing still at the moment. We are a bit tired and really don´t have the strength to do anything right now. The only thing we have done the last couple of weeks is clearing out half of the garage so that we can have the car inside for the cold winter that is closing in on us!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s