Nya klädkombinationer / New combinations of clothes

Långt utanför min bekvämlighetszon men ändå. Såhär kan jag se ut en vanlig vardag. Jag tillhör den kategorin som har tappat bort sig lite när det gäller kläder. Jag har inte råd att köpa alla trender som dyker upp och jag kör ofta bara på ett par gamla jeans och någon bekväm tröja. Jag har en del kläder i garderoben som bara ligger till ingen nytta. Jag har nu bestämt mig för att ändra på det. Jag ska kombinera det jag redan har till nya varianter som jag inte haft tidigare. Skulle jag lyckas pricka in en sk. trend så är jag glad men det är inte det som är det viktigaste. Jag vill bara känna mig fin i ”mina kläder” igen alldeles oavsett mode, trender och vikthets. Varför skulle inte vi som inte tillhör dom hippa, coola, unga, moderiktiga fahionisterna också kunna få synas ! För mig handlar det om att må bra i sig själv och kläderna är en liten del av det.

NY kombination för mig är skjorta under tröja och ”pilgrims”bling till det. Tröjan är från Lindex, kostymbyxor och skjorta från Kappahl. Just nu får plattången vila och jag låter rufset härja fritt.

NY kombination för mig är ärmlös klänning med blommig blus. Klänningen har jag aldrig haft till vardags och blusen är från 90-talet. Den har överlevt tack vare att jag sällan har blus på mig så den är knappt använd. Halsbandet fick jag av min älskade man för några år sedan. Nitarmbandet köpte jag för 10,- på Norrköping Style på kulturnatten.

This is me on a workday. Over the years i have sort of lost my feelings for clothes. I usually only have jeans and a sweater on. I have now decided that i will use the clothes i do have in new combinations. These two combinations are ”new”to me. I only e spire to feel good in the clothes i have again. Fashion and trends are secondarily!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s