Glaskonst / Glas art

När mamma och pappa var i Venedig för ett tag sedan köpte de den här underbara glasfågeln till mig! Den har små små bitar av bladguld infällt i glaset och är gjord av en glasmästare från Murano som heter Giorgio Bruno. Jag bara älskar min lilla fågel och jag älskar glaskonst. Nu står den i vårt vitrinskåp och kvittrar så glatt om hur vackert det är i Venedig. Jag tror jag måste åka dit snart…

20121031-051643.jpg
This little glasbird is from Venice in Italy. My parents brought it home when they were last there. It’s handcrafted by the master Giorgio Bruno at Murano. It has small pieces of leafgold in the glas. It comes with a certificate of guarantee, My beautiful little bird sings to me about the beauty of Venice! I think i must go there and see for myself!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s