Bokdrömmar / Book dreams

Det finns många böcker på min önskelista just nu. Här har ni ett par exempel som jag gärna skulle vilja klicka hem till min bokhylla.

Pärlans konfektyr – Kolor, jazz och bakverk är en bok om 30- och 40-talets elegans med vackra och välgjorda sötsaker som är skriven av Sandra Abi-khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman och Isabella Wong . Boken handlar om hemligheten bakom deras goda kolor samt bortglömda bakverk och desserter från 1900-talets mitt. Jag har länge velat besöka deras butik i Stockholm för att smaka på kolorna och insupa atmosfären. Snart måste det bara bli av men undertiden kan jag ju beställa hem boken och njuta av den. Du hittar den blandannat HÄR!

Nästa bok är skriven av Ebba von Sydow och hennes syster Amy von Sydow. Det verkar vara en inspirerande bok fylld med lättlagade snabba menyer för vardag och fest. Den utlovar också de bästa tipsen för en lyckad fest – dessutom smarta knep för grillfesten, barnkalaset, dukningen, tjejlunchen, blommorna och sommarbuffén. Den här boken villl jag ha till nästa sommar. Den får mig att längta efter sommar och sol och roliga kalas. Lite nyttig mat har ju dessutom aldrig skadat någon. HÄR kan du hitta den. Jag såg den redan när den kom ut men glömde bort den, livet kom emellan, nu blev jag påmind på instagram och tackar för det tipset!

Here you can see some new books on my wishlist. Follow the links above and read more about them. Pärlans konfektyr is about how to make amazing fudge and other forgotten desserts and pastries from the mid 1900s. They have a store in Stockholm well worth a visit. It´s like a timetravel back in time so i have been told. I very much want to visit them my self. The other book is about Swedish summer, healthy food and how to make your party’s less stressful.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s