Ny tröja / New knit

Den här årstiden går jag konstant omkring och fryser. Kom på att jag inte har några riktigt gosiga, mysiga och framförallt riktigt varma tröjor i min numera rätt så skrala garderob. Hittade den här för 199,- på Gina Tricot av alla ställen, haha, otippat! Kanske inte en affär som jag går till så ofta men det händer att de får in plagg som även jag kan ha.

New in my wardrobe! A black and white knit from Gina Tricot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s