Den senaste tiden / Lately

Julförberedelserna är i full gång! Jag har bestämt att det ska bli en alldeles strålande jul alldeles oavsett allt tröttsamt som händer! Den senaste tiden har jag satt en pepparkaksdeg som snart ska bakas ut, bakat egna lussebullar som dessutom blev supergoda, stöpt ljus, röjt undan och börjat adventspynta, putsat fönster, varit på kalas i stora staden, köpt en adventsstjärna på Rusta för 99,- samt införskaffat årets julskiva med Martin Stenmark till förmån för Childhood. Tyvärr inte någon ny favorit. Jag hade förväntat mig lite mer tyngd i hans röst och mer kraft i låtarna. Ser just nu fram emot årets första riktiga julmarknad och julbord inom kort och ska pynta klart mina fönster inför advent i veckan. Jag skulle väl inte säga att livet leker direkt men just precis NU känns livet ändå rätt okej!

20121126-230933.jpg
Our christmaspreparations is coming along really well. I have been baking, decorating my windows, made my own candles and bought myself a new cd with Martin Stenmark. Unfortunately not a new favourite but quite alright anyway! I love this season and i guess you could call me a christmas geek, haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s