Ljusterapi / Lighttherapy

En solig vinterdag, lagom kall med glittrande snö kan vara helt fantastisk. Tyvärr är större delen av vintern bara mörk och slaskig. När solen visar sig som minst, behövs dess energi som mest. För att pigga upp bestämde sig Umeå Energi för att bjuda på lite ljusterapi i utvalda busskurer runt om på stan. Ljuset i busskurerna simulerar dagsljus på konstgjord väg, det är helt ofarligt och genererar ingen UV-strålning. Det kanske vore nåt för resten av landet att ta efter. Lite ljusterapi skulle göra underverk när det är som värst mörkt! Varför inte liksom! Allt för att bli lite piggare.

20121206-084036.jpgUmeå Energy has equipped the bus Shelters with special lights that make our very dark winterseason a bit brighter. I hope more cities follow because we are a lot of people that really needs some lighttherapy right now.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s