Julbord / Christmasdinner

Igår var vi på årets första julbord! Vi åkte till Villa Solliden i Kolmården. Det är en jugendvilla från 1908 som idag fungerar som pensionat. Lokalerna är fantastiskt vackra och ger en aning om hur det var i början av 1900-talet. Atmosfären andas jugend och ramar in julbordet med lite gammaldags touch! Som vanligt äter man alltför mycket men vem kan låta bli när allt är så underbart gott. Känner mig nöjd med vår lördag! Förutom julbord så slog jag in julklappar och gjorde listor över vad som är kvar att fixa. Jag har några småsaker kvar innan julklappssäcken är färdigfylld för denna gång. Så himla skönt att kunna gå ut i julhandeln utan panik och bara glida omkring och titta på alla andra som står i kö. Nu ska vi bara komma i ordning hemma med städ och mat… Kampen fortsätter snart, ska bara svinga benen över kanten och sätta fart på den här söndagen! Lite adventsfika blir det också såklart ❤

20121209-072846.jpg

20121209-072856.jpg Yesterday we went to Villa Soliden in Kolmården to eat christmas food with our family. It’s a very nice tradition and a good start to celebrate the holidays that are coming. Villa Solliden is a house in jugendstyle from 1908. The whole atmosphere breathes old style. The food was amazingly good and we are superhappy with our visit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s