Recepthållare / Recipeholder

Har precis köpt mig ett receptställ för 99,-. Jag var på Bokia i Linköping och införskaffade en julklapp när jag såg den bland kokböckerna! Gränsen mellan plytterbutik och bokhandel börjar bli hårfin på sina ställen. Jag klagar dock inte för jag älskar ju plytter. Min man har lovat att snickra ett receptställ till mig utifrån egen design. I väntan på det så använder jag mitt nyinköpta!

20121210-202355.jpg I bought a holder for my recipes the other day! I found it in a bookstore of all places. It costed 99,- (swedish crones) and i’m happy with my purchase.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s