En sån dag / A day like that

Tredje advent var ingen vidare dag! Min man mår bättre men har sovit hela dagen. Jag mår inget vidare heller! Eftermiddagen tillbringade jag framför datorn tillsammans med Jane Eyre, nyponsoppa, en bit glasyrkaka och lite glittrigt nagellack. Allt för att försöka peppa upp mig inför veckan. Vem blir inte glad av glittrigt nagellack liksom. Kvällen avslutades framför tv:n med bla ”Jul med Ernst”. Han kan verkligen väcka julkänslorna till liv! Hans parmesan chips och grenstjärnor måste verkligen testas tycker jag. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar piggare imorgon!

20121216-223356.jpg
This was no good day! I spent most my time in front of the computer with Jane Eyre and some nice blogs. I tried on some glittery nailpolish to try and sheer me up! I hope i wake up feeling better tomorrow.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s