Veckan som gick / This week

I veckan har jag jobbat som en liten julnisse för att hinna klart allt på jobbet innan jul. Hemma hinner jag inget däremot. Vi har varit på fint julbord under kristallkronor med jobbet och lyssnat på själavacker luciasång. Dagen till ära fick mitt pilgrimhalsband lufta av sig lite. Jag har varit och sett The Hobbit med min dotter och julhandlat lite. I fredags var vi på landet och firade min svägerskas födelsedag. Igår blev min man tyvärr magsjuk och låg hemma medan jag for iväg till mamma och pappa för att hjälpa till med årets julkorv. Idag är jag utslagen och ligger fortfarande kvar i sängen. Har ångest för att bli magsjuk eftersom jag hatar att kräkas… Fy blää! Måste upp snart iallafall för att hämta dottern som varit i stan och sovit. Måtte jag hålla ihop nästa vecka och hålla mig på benen och måtte jag orka få till julen med all städning som är kvar plus matlagning och annat. Jag ber en bön till högre makter och hoppas att dom hör mig!

20121216-094025.jpg
Det är svårt att fota inomhus den här årstiden, allt blir liksom gult. Här ser ni iallafall min nya glittriga tröja från BikBok. Den blir fin till nyår!

20121216-094246.jpg
This week i’ve been superbusy at work! My bosses invited us all to eat christmasfood in beautiful surroundings. It makes it a little more okay to work hard! Yesterday my husband got the stomachflu and i’m praying hard that i won’t catch it. This week i have to turn into overdrive to get everything done before christmas! On the second collage of pictures you can see my new knit with glitter from BikBok! It will be great to wear on new years eve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s