Tomtens verkstad / Santas workshop

Vilken dag! Sitter och väntar på att klockan ska bli dags att hämta dottern i stan (typ midnatt) Igår fixade dottern och hennes kille spagetti carbonara till oss, mums vad det var gott! Dagen idag började med varning för migränvärk i huvudet! När dottern for iväg på körlektion och mannen åkte till frisören så tog jag två tabletter och sov ett par timmar. Det gjorde susen och efter det har det varit full rulle! Vi har varit och storhandlat allt från mat till blommor och en del saker till vardagsrummet. Ni ska få se sedan! Jag måste erkänna att Rusta för mig var ett skräpställe som jag undvek under många år. Nu har de verkligen tagit sig och det är riktigt roligt att shoppa loss där! Sedan vi kom hem så har jag klätt om stolar, sytt nya kuddfodral av resttyget från stolarna samt sytt på knappar från de gamla kuddfodralen på de nya. Vi har fixat med lampor och satt upp ett par tavlor i köket. Jag har också tvättat kläder och fixat med lite julklappar… Nu är jag ruskigt trött så när dottern är säkert hemma då tänker jag däcka. Imorgon börjar stora städ- och bakhelgen… Jul here we come!

20121221-231558.jpg

20121221-231606.jpg
Yesterday my daughter and her boyfriend made pasta carbonara for dinner! It was really good. Today we have been really busy, no surprise there! I have among other things upholstered some chairs in the livingroom. From the fabric that was left i made new cushion covers to the sofa. I feel like one of Santas little elfs….and i’m just getting started!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s