Januari / January

Nytt år och nya tag! Varje månad ska jag göra upp en plan för vad som behöver införskaffas och göras. Det jag köper ska vara något som jag verkligen behöver byta ut eller uppdatera. Varje månad ska jag även göra något för mig själv och min hälsa både den inre och den yttre. Såhär ser mitt januari ut i stora drag…

januari2013

This is the plan for january. I´m going to plan my daughters 18th birthdayparty, cut my hair, get massage for my bad back and buy some necessary clothes!

2 thoughts on “Januari / January

  1. Pingback: Februari / February | meonlajn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s