Mörkrött / Darkred

Avslutar min söndagskväll framför tv:n med lite film och nagelfix. Jag kämpar på med att få lite fason på naglarna. Målar med nagellack för att de ska hålla bättre. Den här veckan blir det mörkrött! Nagellacket kommer från Gina Tricot och håller faktiskt riktigt bra! Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova för imorgon väntar en ny hektisk vecka!

20130120-220512.jpg
I love my new nailpolish from Gina Tricot. It’s dark red and longlasting. I’m trying to fix my nails so that they will grow out and become stronger! I bite my nails in periods and are trying hard to stop, nailpolish may look nice bit it taste really bad…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s