Välkommen februari / Welcome february

Äntligen fredag! Ni kan aldrig ana vad skönt det är. Längtar till kl 18 ikväll för då börjar min helg. I januari påbörjade jag en intensivbehandling med massage. Det var dags att göra något åt mina stela muskler. Vi började mjukt men igår tog massören i ordentligt för första gången. Idag har jag ”träningsvärk” i hela kroppen men främst i ryggen och är stel och öm. Trots det så är jag väldigt nöjd såhär långt. Det är en lättnad att känna hur varje muskel successivt slappnar av. För mig är det här en investering i livet och en påminnelse om hur viktigt det är att sköta om sig och ha en bättre balans i livet. Balans är för övrigt mitt mål för 2013 och jag tycker att jag har fått en bra start i januari! Nu svingar jag benen över sängkanten och startar upp den här fredagen! Februari, du är varmt välkommen! Nu kör vi… Förresten så har jag inte visat er min nya kortare page. Det här är bara början. Nästa gång blir det ännu mer frisyr!

20130201-054531.jpg
This year is all about balance! I think i’ve gotten of to a good start in january. I have started a treatment with massage of my sore mucles. This is something i should have done a long time ago. Despite my aching body today after the treatment yesterday i’m quite happy with my progress. Now i’m going to keep up my good work and i welcome february. Let’s go… By the way on the picture you can see my new haircut. Next time it will get even shorter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s