Tiden flyger iväg / Time flies…

Ja, då har min dotter fyllt 18 år <3.Min lilla trollunge är stor, vuxen! Hur ända in i det glödhetaste gick det till, känns som igår som lilltrollet med busigt rufsigt lockigt hår tog napp och kudde och ville krypa upp i sängen mitt i natten. Känns som igår när hon satt i blöja med nappflaska i ena handen och datormusen i andra för att spela Hugo på datorn. Det är precis som det ska vara men det kommer nog ta ett litet tag innan mammas hjärta vänjer sig! Tiden flyger verkligen iväg fortare än vad man hinner med!

Vi firade med kalas och franskt tema såklart. Hela familjen kom utklädda och alla gick verkligen ”all in”! Jag var en fransk mimartist, en pierrotclown! Jag som verkligen hatar att klä ut mig…vad hände? Det är konstigt men sätt på dig vitt clownsmink och hela kroppspråket ändras och blir mer uttycksfullt. Jag kände mig så fri bakom mitt påmålade ansikte och kunde verkligen leva ut! Konstigt vad lite smink kan göra! Jag är ju fortfarande jag. Konstigt att jag gömmer mig mer bakom mitt vanliga ansikte än bakom ett clownansikte…. Hmmm tål att tänkas på! Vi hade gjort cupcakes men franska motivpins (photoshop och lite klippa och klistra) samt cakepops. Vi frostade kanten på glasen för välkomstdrinken (rosa såklart) och hängde upp vimplar. Min dotter dekorerade bordet med små porslinsfigurer och små eiffeltorn som faktiskt kom från Paris och vi bjöd på pasta carbonara. Vi hade rosa och vitarandiga sugrör och en massa rosa tulpaner. Vi bestämde oss tidigt för att allt inte behöver vara blått, vitt och rött. Pastell funkar lika bra tyckte vi. Vi var alla rörande överens om att det var en riktigt lyckat kalas och vill ni se mer bilder på hur alla såg ut så kan ni läsa allt om det HÄR på min dotters blogg.

Dagen efter åkte vi och tittade på när finaste systerdottern vann medalj på både 600 meter (guld) och 60 m (silver). Vilken energi och vilja hon har gosungen. Veckan som var förde tyvärr med sig ett läkarbesök också. Jag blev lite stressad när läkaren plockade fram uppslagsboken! Sedan hämtade hon ytterligare en läkare som verkade mera van och efter det kändes det lite lugnare!

20130203-075938.jpg
20130203-075931.jpg
20130203-075922.jpg
My daughter just turned 18 and we have celebrated her with a french theme party. We all went ”all in” and i was a Pierrot. We made cupcakes with french motive pins and cake-pops among other things. It was i really great familyparty and you can see more pictures HERE on my daughters blog! The day after we went to cheer on my niece at her competition where she won at 600 m and came in second on 60 m. This week i also went to the doctor. When she had to look it up in a dictionary i felt a bit stressed. But then she fetched another doctor and he seemed more experienced. I feel calmer now!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s