Paus / Pause

Just nu skulle jag vilja gå längs en vit strand med fötterna i blågrönt vatten, jag vill känna solen som värmer mitt ansikte och bara koppla av! Sanningen är att det är lite för mycket just nu! Jag är trött och har ingen ork till mer än vad jag absolut måste göra. Tar därför en liten paus för att komma igen. Har funderingar på hur jag vill att bloggen ska utvecklas bland mycket annat! Vi ses snart igen, Kram.

20130218-052342.jpg
I’m taking a short break and will be back shortly. Life is a bit stressful right now and all i want is to walk on a pretty beach with the warm sun on my face.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s