Good morning!

Idag valde jag att sätta om klockan för att få sova en timma till! Det händer nästan aldrig. Det känns som om jag försover mig när jag är på jobbet vid 08.00 istället för 07.00… Hmm jag måste bli snällare mot mig själv, lära mig att känna av vad som är bra för mig! Hela mitt liv har jag gjort saker för att andra ska bli glada, vilket väl i och för sig inte är fel! Jag måste bara komma ihåg att vara snäll mot mig själv också. Varje förändring börjar med ett litet steg. I mitt fall med nya snällare tankar om mig själv!

20130320-062157.jpg

20130320-062307.jpg
It’s time to start to be nice to myself! I always try to be nice to everone else but i always forget about me. Well it stops right now! Today seems like a very good day to start making some changes…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s