Renovera tvättstuga / Renovate laundryroom

Nu när jag har städat tvättstugan så har jag samtidigt funderat på hur man skulle kunna snabbrenovera för att få den till en liten dröm att hållas med tvätt i. Idag är den babyblå med bruna taklister….not so nice, blä. Nu tänker jag ljusgrå väggar med ett nytt vitt skåp istället för det trasiga tråkigt träfärgade som sitter där idag. Jag tänker vita lister och en ljus genomskinlig gardin med träd på för fönstret. Jag såg en jättesnygg på Rusta men hittade ingen bild på den. Jag ska definitivt åka tillbaka efter lön och köpa trädgardinerna om de finns kvar. Varför inte en egenhändigt gjord tavla med tvättsymboler, rolig tvättmedelsförvaring, fina klädnypor etc…. Nu har fantasin tagit över fullständigt…. Jag ska skriva ner allt så att det finns en plan för tvättstugan…jodå jag lever på hoppet om att kraft och energi ska återvända så vi kan ta tag i det som behövs göras snart. Lite såhär ser jag tvättstugan…..före och efterbilder utlovas….dock utan tidsangivelse….

tvättstuguinspo

Matta från Pappelina, Skåp från IKEA, Tvättmedelsförvaring från Lagerhaus, Klädnypor från Bluebox, Övriga bilder hittade jag inget ursprung på.

I have a plan for the renovation of our laundryroom. It looks something like you see on the picture. Today the walls are babyblue and the ceiling and door moldings are braun….not so nice. I want to paint the walls in a light grey color and the moldings in white. Well i show you before and after pictures when we are finished…i just cant´t promise when…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s