Det knackar / Tap on my door

Jag har väldigt få idoler men någon som jag beundrar i inredningssammanhang är Mija Kinning. Hon arbetade tidigare med Bygglov gänget på TV men har nu ett eget program på Expressen Tv i samarbete med Cervera och Hemtex som heter ”Det knackar”. Hon åker Sverige runt i sin husbil och hjälper vanligt folk att få till ett eller två rum hemma där man inte lyckats få till det själv. Hon lyssnar på de hon hjälper och känner in deras stil. Alla utbrister efteråt att det var precis så här jag menade, hur kunde du veta det?! Det är ca 20 minuters avsnitt som ger en så himla mycket energi och glädje. Jag har tittat igenom alla avsnitt och kommer definitivt att titta på fler. Några avsnitt tänker jag till och med titta på flera gånger. Jag har fått lite ideér till vårt vardagsrum som jag ska försöka förmedla i ett annat inlägg senare. Framför allt så har det återuppväckt min lust för renovering och inredningsfix. Vill ni titta så kan ni spana in de flesta avsnitten HÄR eller HÄR. Om jag fick önska mig något just nu så skulle Mija knacka på vår dörr och hjälpa oss med hall och vardagsrum, jaja man kan ju alltid drömma! I väntan på det så tänker jag suga åt mig all hennes energi och alla tips om hur man kan få det fint hemma med relativt enkla medel via play-avsnitten.

542cf06e819211e2a4da22000a1f9253_7

Oh how i wish that Mija Kinning from the internetprogram ”Det knackar” something like… ”Tap on my door” would come to our house and help us with our livingroom and hallway. I think she is one of Swedens best interior designers. She listens to people and give them what they really want but not have enough energy or fantasy to fix themselves. You can see her programs HERE. She is just 100% pure inspirations and one of my idols.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s