Löste utan balt / New teafilter bags

Jag har länge letat efter ett sätt att utan balt och skravel dricka löste. Idag fick jag ett superbra tips av en kollega som också gillar att dricka te. Hon hade köpt tepåsar som man kan fylla med sitt löste och sedan hänga över koppkanten. Jag sprang iväg en sväng på stan efter jobbet och fixade likadana. Ett hekto löste ”Selmas röra” och en ursöt plåtburk att ha te i på jobbet fick också följa med hem. Jag har testat påsarna två gånger ikväll och kan inte vara mera nöjd med resultatet. Imorgon får tefilterpåsarna och min burk med mitt nya favvote följa med till jobbet. Imorgon dricker jag gott Selmate på fikat och det känns bra!

20130408-222745.jpg

20130408-222734.jpg
Today i bought new tea filterbags for my tea. I also bought a new tinbox to have my tea in. Now i can drink real tea on my breaks at work and don’t have to use the boring teabags they have. Tomorrow i bring my own tea to work and i couldn’t be happier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s