Vilodag / A day of rest

Igår lördag tog jag en välbehövlig vilopaus. Jag vaknade på fel sida och inget gick som jag ville, bränd omelett till frukost, fastbränd gryta i botten till middag, huvudvärk och ett hiskligt dåligt humör (förlåt mina fina hjärtan här hemma). Det fick mig att bara släppa allt och vila. När kvällen kom så släppte obehaget och idag känns allt lite bättre. Jag tror att det var en reaktion på en otroligt stressig vecka. Några små ljusglimtar från veckan är iallafall ett besök i stora staden och på & other stories bland annat. Vilken cool affär, precis min stil. Jag köpte ett fint halsband och ett par örhängen där. Köpte även en fin tröja på indiska och ett par vårskor på din sko när jag ändå var igång. Mer om det en annan gång. Har hittat en ny fotoapp som heter Camwow, ingen överraskning där, till min samling. Jag har 25 st för stunden, hmm! Idag väntar en tur till returpunkten med lite trädgårdsskräp vilket ger mig en känsla av vår och Feng Shui… Haha konstig är mitt mellannamn men jag älskar att slänga skräp, det känns liksom befriande på något sätt!

20130414-084721.jpg

20130414-084729.jpg

20130414-084738.jpg
New in from & other stories is this necklace and earrings. It is so my style and i love them. Have been playing around with my new photoapp camwow! I have guite a collection of photoapps, twentyfive and counting… Now it’s time for sunday breakfast and i think eggs and bacon will start off this splended day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s