Dröm uteplats / Outdoor dream

Såhär vill jag att min ”uteplats” ska se ut! Den ska vara inbjudande och mysig. Det ska vara ett ställe där jag kan odla jordgubbar, kryddväxter och annat gott i ett litet växthus. Jag vill kunna sitta i en fin möbel full med fina kuddar och mysiga plädar. Jag vill ha rosa pelargoner och ljuslyktor som man kan tända på kvällen. På golvet ska det ligga en fin plastmatta som ser ut som en innematta . Där ska jag sitta när jag kommer hem från jobbet och dricka gott te i fina rosenmönstrade muggar. Det gäller att ha fina målbilder i huvudet, det är som jag läste någonstans….”Whatever the mind of man can conceive and believe it can achieve”

balkonginspo
My outdoor dream! Matta and fågelbur (Carpet and birdcage) Rusta, Ljusslinga (Lights) Tulipa, Kuddar (Cushions) Indiska, Möbler (Outdoor furniture) Plantagen, Muggar (Cups) Sia, Blomkrukor (Flowerpots) Designtorget. Resten (The rest) hittat (found) internet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s