Ny tv / New tv

Jaha! Då pajade tv:n häromdagen. Det var en tjock-tv av den gamla hederliga modellen! Det var nog dags att uppdatera sig snart iallafall eftersom vår fina gamla tjockis levde på övertid. Vi tog en sväng till media markt och där fanns det ”stora platta tv-apparater” av alla de slag, blev alldeles yr av alla flimrande bilder. Till slut fick en lagom stor vit samsung (32 tum) följa med hem. Vi fick den till ett superbra pris eftersom det var ett visningsex och fjolårets modell. Vi är nöjda med vårt val. Försäljaren tittade på oss som om vi var från mars när vi sa – inte större än 32 tum… det är ju så populärt med stora platta tv-apparater nuförtiden… Har även påbörjat en intensivbehandling hos kiropraktor som nog kommer att ta ett bra tag, suck! Känner mig iallafall lite mer rörlig som tur är.

20130523-180915.jpg
Well a couple of days ago our fat old tv gave up! We went to Media markt and bought a new smart and slim Tv. We are very happy with our choice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s