Igår / Yesterday

Jag har tagit två välbehövligt lediga dagar från jobbet trots att jag egentligen inte hinner! Ibland måste man stanna upp och samla ihop sig för att kunna fokusera och fortsätta framåt. Idag var jag hos kiropraktorn igen och har bokat in tre tider nästa vecka på hans inrådan. Jag mår lite bättre i ryggen men har en bit kvar. Efter behandlingen ska man röra på sig en stund. Jag gick förbi en teaffär och köpte med mig två fina burkar och ett nytt gott te hem. Innan jag satte mig i bilen tog jag en sväng genom trädgårdsföreningen som bara är underbar så här års. Kvällen fortsatte med tråkigheter som jag inte rår på och för att försöka peppa upp mig avslutade jag kvällen med Sommartorpet i öppet arkiv. Älskade programmet när det gick 2001 och trots att Ernst är lite mer lågmäld än nuförtiden så kan man skönja det som komma ska! I helgen väntar flera besök och lite försenat födelsedagsfirande! Det gäller att ladda inför nästa vecka som är full av viktiga möten och samtal som mycket hänger på!

20130525-055735.jpg
I bought myself new tea and new tincans yesterday. I love them! They had so many cute cans in the store. On my way home i took a stroll in the park! It is so beautiful this time of the year.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s