I mina tankar / On my mind

Det är söndag morgon och huvudet är fullt med tankar. För att skingra regntunga moln och funderingar djupdyker jag i inspirationsbilder på nätet. Just nu är det inredningsbilder som lockar mest. Jag drömmer om att hitta ”hem” och om att hitta en stil mellan gammalt och nytt. Min fina man gillar modernt och jag gillar gammalt. En blandning blir därför perfekt hos oss. Bilderna har jag hittat i Alvhems och Stadshems bildinspirationsbanker. Det är ”mäklar” bilder från deras olika objekt som de lagt ut i en inspirationsbank. Jag går ofta in och spanar där, det får bli dagens tips till alla inredningsintresserade där ute som inte hittat dit än! Det finns säkert fler liknande sidor. Ett annat bra tips är Styleroom där inredningsintresserade personer lägger ut album på sina hem. Där kan man också hitta massor med inspiration.

INREDNINGSINSPO

I found the pictures on Alvhems and Stadshems inspiration banks. It is pictures from ”brokers” and different items they sell. I often visit their web sites for inspiration.  Styleroom is another place where you can find lots of interior design inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s