Sommar med Ernst / Summer with Ernst

I juni börjar årets säsong av Sommar med Ernst. I år kommer programmet att spelas in vid Kolsva Herrgård i Västmanland. Ernst kommer att ge orangeriet ett ansiktslyft.  Åtta avsnitt kommer snart att börja spelas in och de kommer att börja visas i början av juni på tv4. För mig är det sommar på riktigt när Ernst sätter igång. Det är inte bara hans stil och glädje till livet som jag älskar. Jag bara älskar alla vackra sommarbilder från Sverige och de små utflykter han brukar göra. Är inte Sverige bara helt fantastiskt. Jag brukar tänka att jag ska lära känna mitt land bättre och åka runt och upptäcka allt fint som finns. Först ska jag bara reda ut det kaos jag lever i just nu men sen då ska jag fanken ut och resa Sverige runt, så det så!

kolsva_51a6ffeae087c31a4110da9a
Soon summer with Ernst is coming on tv. It is a interior design program that really celebrates our beautiful summer in Sweden. I just love it. No summer without Ernst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s